logo
  • KURUMSAL
  • ÜRÜNLER
    • SUCUK
    • SALAM
    • SOSİS
    • JAMBON
    • KÖFTE
    • DÖNER
    • ET ÜRÜNLERİ
  • İHRACAT
  • logo
  • GURME TARİFLERİ
  • İLETİŞİM
  • Englısh
    • Türkçe
    • Englısh

SAHANDA SUCUK




Malzemeler

Bifet Kangal Sucuk: 100 g
Tereyağı: 20 g
Yumurta: 1 adet
Meksika biberi: 1 adet
Maydanoz: 2-3 dal

 

Yapılışı

Tereyağını bir tavada eritin. Sucukları ekleyip iki yüzünü de kızartın. Yumurtaları kırıp beyazları katılaşana kadar pişirin. İnce kıyılmış biber ve maydanoz ile servis yapın. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.




Lezzet Üretir!
İçinizdeki Gurme'yi Uyandırın!


© 2025 SISORD - iletisim@bifet.com.tr - +090 262 658 86 95 - Sekerpinar Mah. Anadolu Caddesi, No:18 Çayırova / Kocaeli / Türkiye